Slide background Image layer
Slide background Image layer
Slide background Image layer

(Media) Sponsoring

print page

De volgende (media) sponsors hebben zich verbonden aan de Black Hat Sessions Part XII "Inlichtingendiensten, Spionage en Privacy".


Kahuna

Kahuna levert beveiliging- en compliancy oplossingen vanaf de rand tot en met het hart van uw netwerk. De business behoefte van de klant is hierin een belangrijke drijfveer voor Kahuna. Ons credo: "Managing Security". Voor meer informatie zie: www.kahuna.nl

Websense

Websense, Inc. is wereldwijd toonaangevend in het beschermen van organisaties tegen cyberaanvallen en datadiefstal. De uitgebreide Websense® TRITON®-beveiligingsoplossingen combineren analyse- en oplossingenbeheer voor web beveiliging, e-mailbeveiliging, mobiele beveiliging en bescherming tegen dataverlies (Data Loss Prevention, DLP) binnen één enkel platform en gebruikersinterface. Meer dan 11.000 organisaties vertrouwen op de geavanceerde Websense TRITON architectuur voor het tegengaan van APT's (Advanced Persistent Threats), doelgerichte aanvallen en complexe malware. Websense voorkomt dat kwaadwillende het netwerk binnendringen, informatie stelen en de reputatie van organisaties aantasten.

Websense is een product van Kahuna, zie ook kahuna.nl/producten/websence


WeSecure

WeSecure is de specialist op het gebied van netwerkbeveiliging. Wij leveren, implementeren en onderhouden de state-of-the-art security producten om uw netwerk optimaal te beveiligen. WeSecure is o.a. gespecialiseerd in de Next Generation Firewalls van Palo Alto Networks maar levert ook specialistische security monitoring en infrastructuur oplossingen. WeSecure beschikt over de hoogste support en partner accreditaties. Dus wilt u uw security niveau verhogen, uw netwerk of datacenter veiliger ontsluiten? Neem dan contact met ons op en wij vertalen uw vraag naar een secure oplossing.

Voor meer informatie zie: www.wesecure.nl of neem contact op via: , 088 - 111 2999, @WeSecureNL


Palo Alto Networks

Palo Alto Networks loopt voorop in een nieuw tijdperk voor cyber security door duizenden bedrijfs-, overheids- en serviceprovidernetwerken te beschermen tegen cyberbedreigingen. In tegenstelling tot gefragmenteerde producten zorgt ons beveiligingsplatform voor veilige bedrijfsvoering en bescherming van de belangrijkste onderdelen van een dynamische IT-omgeving: applicaties, gebruikers en content. Lees meer op www.paloaltonetworks.com

Gratis technische workshops Threat Prevention & NG Firewall
Palo Alto Networks wordt in Nederland geleverd door vooraanstaand security specialist WeSecure. WeSecure organiseert regelmatig gratis technische Threat Prevention & NG Firewall workshops voor security beheerders. Lees meer op: http://www.wesecure.nl/palo-alto-workshops. Tevens kunt u via WeSecure een gratis Palo Alto Networks NG Firewall op proef krijgen.


Qi ict bv

Qi ict levert netwerk-, security-, datacom- en storage-oplossingen waarbij 'Living Uptime' het uitgangspunt is. Met een scala aan diensten implementeert en onderhoudt Qi ict deze systemen, met maximalisatie van de uptime als uitgangspunt. Qi ict heeft een lange staat van dienst: al 30 jaar verbetert Qi ict de netwerkinfrastructuren van haar klanten.


Qi ict is succesvol dankzij haar focus en specialisatie: doe waar je goed in bent en doe dát zo goed mogelijk.


Voor meer informatie over Qi ict zie: www.qi.nl of neem contact op via: +31 15 888 04 44.

SCOS / Wireshark University

SCOS Services kan uitgebreide ondersteuning verlenen op het gebied van Network Monitoring, Compliancy, Informatiebeveiliging en Managed Services.


Enkele van haar services zijn:


 • Monitoren van netwerken (MSP)
 • Managed emailserver met archiving
 • Security Awareness Training
 • Informatiebeveiligings Scan
 • Security Site Visit
 • Network Security Scan
 • WiFi Security Check
 • Etc.

De consultants van SCOS / Wireshark University zijn gecertificeerd voor diverse Security en Netwerk omgevingen. Zij hebben een of meerdere certifcaten zoals CISA, CISSP, CISM, CEH, RHCE, CCNA, ECSA, LPT en EDP Audit met een zeer ruime ervaring in hun vakgebied en diverse projecten.


Verder verzorgt SCOS cursussen op het gebied van Informatiebeveiliging. Security Awareness Training, Netwerk/SNMP Monitoring etc.


Indien u meer informatie wilt betreffende de services en/of consultants van SCOS / Wireshark University, dan kunt u contact opnemen met .


Computable

Computable is de online vaktitel voor professionals in de informatietechnologie. Computable ondersteunt via betrouwbare en onafhankelijke berichtgeving de ambitieuze ict-professional en de ict-manager in hun werk. De site volgt alle belangrijke (technische, product-, markt-, beroeps-, bedrijfs-, sociaal-economische en maatschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van automatisering en informatietechnologie via nieuwsartikelen, analyses, columns, interviews, opinies en achtergronden. Voor Meer informatie over Computable zie: www.computable.nl


Klik hier om u te abonneren op het Computable Magazine en/of de dagelijkse nieuwsbrief.


AT Computing

AT Computing is een team van gespecialiseerde opleiders en oplossers op het gebied van Linux, Open Source, UNIX en programmeertalen - de one-stop shop voor Linux- en UNIX-kennisoverdracht waar u wat mee kúnt. Als Linux- en UNIX-experts deelt At Computing haar unieke kennisbron graag met u!


Wilt u meer weten? Bel 024-352 72 82 of mail .


TSTC, Tshukudu Technology College

TSTC BV is een gerenommeerd trainingsinstituut opgericht in 1999. In eerste instantie (als onderdeel van een detacheringorganisatie) om eigen IT personeel op een vernieuwende wijze te voorzien van kennis. Hierbij diende rendement, certificering en tijdswinst voorop te staan. Deze manier van kennisoverdracht heeft geresulteerd in onze unieke trainingswijze, de TSTC Fast Tracks.

Sinds 2000 is TSTC BV een zelfstandige organisatie. De TSTC Fast Track is de enige IT opleiding in Europa met examengarantie én een slagingspercentage van 85 - 100% procent binnen één tot drie weken. TSTC staat gelijk aan professionaliteit en snelheid, welke resulteren in beter opgeleide engineers voor een goede, scherpe prijs.

Tshukudu Technology College (TSTC) is een zelfstandige organisatie en heeft opleidingsmogelijkheden in Nederland (Veenendaal), Zuid Afrika (Kaapstad) en de Nederlandse Antillen (Curaçao).

TSTC daagt de markt uit door af te wijken en uniek te zijn: we zijn creatief, eigenwijs, brutaal en flexibel. Voor meer informatie over TSTC, Tshukudu Technology College zie: www.tstc.nl of neem contact op via: (+31)(0)318 58 14 80.


Information Technology Security eXperts (ITSX)

ITSX is de specialist voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van Informatie beveiliging. Onze dienstverlening is op hoofdlijnen onder te verdelen in:


 • Information Security Management
 • IT Audit & Compliance
 • Security Testing

ITSX beschikt over een groot team van (zelfstandige) specialisten om organisaties met raad en daad bij te staan Informatiebeveiligingsrisico's in kaart te brengen, te verminderen, te voorkomen en beheersbaar te houden.


Wij leveren onze diensten aan een groot aantal organisaties waaronder diverse Ministeries, Financiële instellingen, vervoersorganisaties, (zorg)verzekeraars, zorginstellingen en de energie sector.


Wilt u weten hoe ITSX uw organisatie kan helpen met Informatiebeveiligingsvraagstukken, dan kunt u contact opnemen met .


Sponsorinformatie

Tijdens de Black Hat Sessions hebt u als sponsor de beschikking over een afgerokte tafel en twee stoelen. Ter bevordering van het leggen van contacten worden de stands op een strategische locatie geplaatst, namelijk op een plek waar het ontvangst, twee pauzes/informatiemarkt, de lunch en de borrel plaatsvinden. Dit betekent dat er minimaal vijf contactmomenten zijn zodat u voldoende gelegenheid heeft om te netwerken.

Voor meer informatie e/o aanvullende wensen, kunt u contact opnemen met Remco Huisman of Maayke van Remmen via telefoonnummer 040-23 77 990. Uiteraard kunt u ook e-mailen naar


ORGANISATORSPONSORS


ITSXDI


WeSecure

Palo
KahunaWebsence


QIISCOS
TSTC
Louwers"


ATcompNLUUGMEDIA/KENNISPARTNERS


ICTmag
CSNgi-NGN
PvIB
ISACA

NOREA
CIPCIP